Chabinho vagyok, amolyan videós, bár nem annyira tudom magam ebbe a kategóriába sorolni, mert én csak átlagembernek tartom magam, akinek egyik kedvenc hobbija a videókészítés, videószerkesztés és ami ezzel jár. Békéscsabán születtem és élek azóta is.
  

Korábban soha nem hittem volna, hogy egyszer lesz egy kisebb rajongói táborom, akik szó szerint várják, hogy mikor töltök fel újabb videót. Számomra ez nagy büszkeség és nagy elismerés. :)

  

Hogyan is indult ez egész videózás? Nos, annak idején nem szerettem és nem értettem azt a rajongást, ami bizonyos videósok körül volt, egészen addig, amíg nem ismertem meg Alexovics videóit, aki az első és egyetlen olyan videós számomra a mai napig, akinek szinte minden videóját láttam. Ő volt rám olyan hatással, hogy belekezdjek a videózásba, kamera előtt is vállaljam az arcomat és a hangomat, bár egyáltalán nem vagyok megbékélve a külsőmmel. :P

  

Eleinte egyáltalán nem fűztem nagy reményeket a dologhoz, de nagy meglepetésemre hamar kiderült, hogy van igény arra, amit csinálok: Minecraftos kalandpályák kijátszása, GTA videók, rage-gamek, horror játékok, korábban a Chronix-szerverrel kapcsolatos videók, retro játékok, olykor vlogok, illetve minden más, ami elsősorban engem érdekel, ugyanis fontosnak tartom, hogy egy videós arról videózzon, ami őt érdekli, hiszen ha a közönség megszereti így, akkor önmagáért fogja szeretni.

  

A másik nagy hobbim a zenélés (6-7 éves korom óta játszok billentyűs hangszereken). Csatornámat eredetileg saját készítésű zenéim megosztására hoztam létre, de szinte egyáltalán nem volt igény ilyesmire, vagy csak nem volt szerencsém. 2008 decembere óta tényleges videózásom kezdetéig (2014. május 26.) mindössze 163-an iratkoztak fel rám, ami nagyon kevésnek mondható.

  

A mai napig képes vagyok örülni MINDEN EGYES új feliratkozásnak és megtekintésnek, hiszen ez az egyik legjobb mutatója annak, hogy jól végzem a dolgom.

   

És hogy mi célom mindezzel? Szórakoztatni és elismerést szerezni, semmi több. :)